Trouwen

Wilt u trouwen op de meest stijlvolle en sfeervolle plek denkbaar?

Fort Werk IV is een trouwlocatie van de Gemeente Bussum. U kunt dus op deze plek door de ambtenaar van de burgerlijke stand getrouwd worden.  U hoeft echter na de officiële handeling helemaal niet meer weg van deze plek, omdat hier een uitbreiding van de plechtigheid mogelijk is.

Van een intiem samenzijn tot een uitgebreide receptie, diner of feest na afloop.

Trouwen op het fort geeft ons ook weer een stukje mogelijkheid tot het behoud hier van!  Iedere trouwerij levert 250 euro op in het restauratiefonds.  U trouwt op een unieke en zeer sfeervolle plek in Bussum en u steunt bovendien een goed doel.

Meer informatie over de mogelijkheden zijn te vinden op de website van Vernissage via de website van www.fortvivant.nl ,of kom eens langs op de Dr. A. Kuyperlaan 1a in Bussum. De ingang ligt links van het het Spant!.

FORT WERK IV & TROUWERIJ IN DE MEDIA

& Op Youtube is een filmpje verschenen waar een trouwerij en het fort prachtig in beeld zijn gebracht. Voor het bekijken van het filmpje zie hieronder de link

http://www.youtube.com/watch?v=7byH8O0AmoA

& Afgelopen 15 maart  was het fort in een sneeuwlandschap prachtig in beeld in het programma Lifestyle Experience.  Nanny Blank  van Vernissage, de grote inspirator achter trouwerijen, deed een rondleiding waarbij zowel Fort Werk IV als Vernissage als de poterne  mooi in beeld kwamen. Alle mogelijkheden in een prachtige achtergrond uitgelicht! Mooie opnamen en inspirerend om te zien.

Lifestyle Experience met Vernissage

& Op 7 februari jl was Fort Werk IV ook al te zien op de tv in het programma Hollands Welvaren, via deze link is dit programma nogmaals te bekijken, het fort is te zien in de minuten 6.45 tot 9.12! Leuk om een goede indruk te krijgen hoe het er uitziet in de zomer.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1324386