Activiteiten

OPENING Seizoen 2017 op 7 mei! Komt u ook?

Van 12.00 uur tot 18.00 uur bent u van harte welkom op het fortterrein aan de Abraham Kuijperlaan 1a te Bussum
entree=gratis!
Ook dit jaar vieren we het voorjaar met onder andere:
Diverse kramen, diverse activiteiten voor de kinderen zoals kinderboerderij, cupcakes versieren, pizza’s bakken,ijskraam, gerechten uit de buitenkeuken, wijnen, en nog veel meer! U kunt vrij rondlopen over het fort en kijken bij de bezige bijtjes in de groene bijenschans, de moestuintjes van Knoest en de onweerstaanbare beeldhouwwerken van Carla Rump

Tevens rondleidingen om nog meer van het fort te kunnen genieten met achtergrondinformatie over het waarom van Fort Werk IV, want waarom ligt dit fort eigenlijk niet ín het water? Dit en nog veel meer antwoorden krijgt u tijdens de rondleiding!

Graag tot zondag 7 mei vanaf 12.00 uur


Rondwandeling en Fietstochten

Kinderfeestjes bij Fortwerk IVFort Werk IV  is het hele jaar open. U kunt op eigen gelegenheid  een rondwandeling maken over het fort. De te downloaden versie geeft een route aan over het fort met uitleg over de belangrijkste uitzichtpunten met hun achtergrond. Leuk om kennis te maken met het fort!

Download de rondwandeling.

U  kunt ook een fietstocht maken langs de verboden kringen van Bussum en Naarden, die voert vanaf Fort Werk IV naar Naarden Vesting. Ook hier een downloadbare versie met de route en achtergrondinformatie.

Download de Verboden Kringen route.

Wilt u een fietstocht maken door het gehele Fortenland waarbij u alle forten uit de regio aandoet? U kunt starten op de hoge zandgronden van Fort Werk IV of juist bij water van het Muiderslot in Muiden. Klik op de afbeelding om doorgelinkt te worden naar de website van Fortenland voor een overzicht en route door het Gooi en de Vechtstreek.

Download de Fortenland fietsroute